Angelique Smeltink
Angelique Smeltink
GZ-Psycholoog

"Goededag! Ik ben Angelique Smeltink en vertel je graag meer over onze praktijk in Utrecht"

Ik ben een ervaren cognitief gedragstherapeut, psychotherapeut/GZ-psycholoog met veel liefde voor mijn vak. Ik heb bij diverse instellingen gewerkt waar ik ervaring opdeed met de behandeling van mensen met een divers spectrum aan klachten en problemen. In 2007 heb ik naast mijn baan in de forensische psychiatrie een eigen praktijk voor therapie en supervisie. Daarnaast verzorg ik aan post-doctorale instellingen basis- en vervolgcursussen cognitieve gedragstherapie voor psychologen in opleiding.

In het therapieproces kunnen cliƫnten van mij een professionele attitude, veel kennis, ervaring en betrokkenheid verwachten. Omdat ik regelmatig werk met mensen die problemen hebben met hun seksuele voorkeuren of hun seksuele drive, kan ook seksualiteit op een makkelijke manier ter sprake komen in de behandeling.

Mijn theoretisch kader is cognitieve gedragstherapie, daarbinnen maak ik zo nodig gebruik van EMDR en/of elementen uit de schematherapie. Mijn behandelingen zijn zo kort als kan en zo lang als nodig is.

Ik ben bereikbaar op: 06 5556 77 91