Marjolein van Wenum
Marjolein van Wenum
Systeemtherapeut

"Goededag! Ik ben Marjolein van Wenum en vertel je graag meer over onze praktijk in Rotterdam"

Onze praktijk is gehuisvest aan de Westzeedijk in Rotterdam. Wij zijn goed bereikbaar per eigen vervoer en openbaar vervoer. We vormen een kleinschalige praktijk, waar bewust voor is gekozen. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Onze zorg is individueel en passend. Wij kiezen voor een interactieve aanpak. Dit houdt in, dat we letterlijk samen werken. Ervaring heeft ons geleerd, dat we hierdoor sneller resultaat kunnen boeken. Als cliƫnt en als therapeut mogen we wat van elkaar verwachten.

Als we na de intakegesprekken besloten hebben te gaan samenwerken, werken we samen aan een of meerdere doelen.

En wat is dat doel?
Het oplossen van uw problemen, het wegnemen of verlichten van uw klachten of het er mee leren omgaan, zodat u de kwaliteit van uw leven hervindt en uiteindelijk weer beter functioneert.
Wij delen onze kennis met u, zodat u weer zelf in staat bent om uw gedachten te ordenen, om uw gevoelens en stemmingen te waarderen, om realistische doelen te stellen en om te relativeren en geruster te leven.

Wij bieden behandelingen in de Generalistische Basis GGZ en de Specialistische GGZ. Onze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars. Een verwijzing van uw huisarts is nodig. Ook als de hulpvraag niet wordt vergoed door de zorgverzekering, kunt u bij ons terecht. U kunt dan kiezen voor coaching/counselling.