Training: Online Behandelen

Een interactieve training voor de POH-GGZ door twee psychologen van Mentaal Beter Online. 

Bij Mentaal Beter Online bieden wij cliënten al twee jaar de mogelijkheid om volledig online een GGZ behandeling te volgen. Dit doen wij voor depressieve klachten, ADHD en/of angststoornissen zowel in de basis ggz als in de specialistische ggz. 

Ook voor jou als POH GGZ kan Online behandelen veel voordelen bieden en daarom geven wij de training “Online behandelen voor de POH GGZ” waarin wij onze ervaringen delen. 

Onze behandelaren Marsha Baboelal en Julie Tol van Mentaal Beter Online verzorgen een interactieve livetraining voor de POH-GGZ. De training duurt ongeveer een uur en wordt uiteraard volledig online gegeven. In de training zitten maximaal 15 deelnemers tegelijk waardoor we goed de interactie met elkaar kunnen aangaan. 

Marsha Baboelal, Psycholoog, Mentaal Beter Online
Marsha Baboelal
Julie Tol, Psycholoog, Mentaal Beter Online
Julie Tol

De eerstvolgende training staat gepland op: woensdag 8 juli van 19.30 tot 21.00 uur.

Onderwerpen welke behandelt zullen worden in de training:

Praktische informatie over de training

Per training nemen maximaal 15 personen deel zodat er genoeg ruimte over blijft voor interactie. De kosten voor de training bedragen €49,99 per persoon. 
 
Wil jij weten wanneer de volgende training is of wil je graag deelnemen aan de training? Schrijf je dan nu vrijblijvend in en we nemen contact met je op.