Mentaal Beter aanwezig op Gezondheidsbeurs Velsen

Mentaal Beter aanwezig op Gezondheidsbeurs Velsen

Gezond zijn en gezond blijven, dat was dit jaar het thema van de grote en gratis toegankelijke Gezondheidsbeurs in Velsen. Een geslaagde dag die door meer dan 400 bezoekers werd bezocht.

Tijdens deze editie, die dit jaar werd gehouden op 27 januari 2019 waren er diverse specialisten aanwezig met demonstraties en gratis checks. Bezoekers reageerde enthousiast over deze opzet waarin je alles te weten kwam over het hebben van een gezonde levensstijl. Honderden bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om meer te weten te komen over zijn of haar persoonlijke gezondheid.

Mentaal Beter was net als voorgaande jaren aanwezig om bezoekers te informeren over je geestelijke gezondheid. Op het preventieplein kon je met al je vragen rondom psychische gezondheid terecht bij onze collega’s Barbara en Carina. Indien gewenst kon je hier terecht voor een spreekuur.

Daarnaast was het mogelijk om een Stressjam sessie te boeken. Een Virtual Reality ervaring die het mogelijk maakt om je stresslevel te reguleren.

De gezondheidscheck is een initiatief van ’Hoegezondbenik.nu’. Dit initiatief is een samenwerking van medische specialisten die op locatie verschillende gratis onderzoeken verrichten.

Privé delen
Publiek delen