Mentaal Beter en Van Rhoon Psychologen bundelen krachten

Uitbreiden, doorgroeien en wachttijden verkorten – het zijn enkele belangrijke redenen die hebben geleid tot de fusie van Mentaal Beter en Van Rhoon Psychologen die per 3 december jl. officieel heeft plaatsgevonden. Met deze geplande overname wil zowel Van Rhoon Psychologen als Mentaal Beter voorzien in de bedrijfsopvolging van Van Rhoon Psychologen, het waarborgen van de continuïteit van zorg en het behoud van de bijbehorende banen. Daarnaast biedt het Mentaal Beter de mogelijkheid om haar zorg verder uit te breiden in regio Drechtsteden.

Jarenlang heeft Van Rhoon Psychologen zich in regio Drechtsteden met hart en ziel ingezet om zowel kinderen, jongeren als volwassenen te voorzien van de nodige psychische hulp. Echter blijft de vraag naar psychische hulp stijgen. Door krachten te bundelen met Mentaal Beter wordt het mogelijk om meer mensen met psychische klachten te helpen en wachttijden terug te dringen. Daarnaast zal ook het generalistische basis-ggz zorgaanbod van Van Rhoon Psychologen bij Mentaal Beter worden uitgebreid met specialistische ggz en een psychiater.

Marga van Rhoon-Bitterman, eigenaresse van Van Rhoon Psychologen, zal met haar bewezen track record binnen de ggz verantwoordelijk zijn voor Mentaal Beter Drechtsteden. Zowel zij als haar huidige werknemers zullen in dienst treden bij Mentaal Beter. Cliënten die momenteel in behandeling zijn bij Van Rhoon Psychologen zullen hun behandeling met een gerust hart kunnen voortzetten bij hun huidige behandelaar.

Tevens zal Mentaal Beter in samenwerking met Marga van Rhoon al op korte termijn grotere praktijkruimtes huren in regio Drechtsteden. Zo wordt er een nieuwe hoofdlocatie geopend in Zwijndrecht aan de IJsselmeer 32 waar 12 behandelkamers beschikbaar zullen komen om te kunnen voorzien in de toenemende vraag naar geestelijke gezondheidszorg voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Privé delen
Publiek delen