Nieuwe Werken bij Mentaal Beter website

Met trots presenteren wij onze nieuwe Werken Bij Mentaal Beter website! Waar wij drie jaar geleden slechts 5 vacatures hadden openstaan, zijn het er inmiddels meer dan 30 geworden. Om meer overzicht te geven van deze vacatures en om werkzoekende een goed beeld te geven van Mentaal Beter hebben wij een nieuwe website gelanceerd www.mentalcaregroup.nl.

Met een nieuwe frisse look & feel willen wij werkzoekende de beste ervaring en informatie aanbieden, met als doel aan de slag te gaan bij Mentaal Beter!

Aan de slag bij Mentaal Beter als ZZP’er? Dat is ook zeker mogelijk. Regelmatig zoeken wij zelfstandige die wij kunnen inzetten in drukke periodes om mensen te helpen en wachttijden te verminderen. Voor meer informatie over ons ZZP-netwerk klik je hier.

Heel Nederland Mentaal Beter

Werken bij Mentaal Beter is onderdeel zijn van één gezamenlijk doel: “Heel Nederland Mentaal Beter’. Sinds onze oprichting in 2006 is het ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van psychische problemen die hun dagelijks leven belemmeren. Iedere collega heeft zijn eigen motivatie en een uniek verhaal. Wij delen graag deze inspirerende verhalen om jou om een goed beeld te geven van Mentaal Beter.

Zoek jij een uitdagende baan in de GGZ bij Mentaal Beter? Wij bieden een groot aanbod aan diverse functies aan. Wij zien jullie sollicitaties graag tegemoet!

Privé delen
Publiek delen