Velma Williams
Velma Williams
Psychotherapeut

"Goededag! Ik ben Velma Williams en vertel je graag meer over onze praktijk in Utrecht"

Wij bieden psychologische en psychiatrische hulp aan volwassenen. Binnen onze praktijk hebben we diverse gespecialiseerde therapeuten werken, zo werken er gemotiveerde GZ-psychologen, klinisch psychologen en gespecialiseerde psychotherapeuten. Onze missie is zoveel mogelijk mensen begeleiden in hun persoonlijke ontdekkingsreis naar een betere toekomst.

In een mensenleven gebeurt veel, soms te veel. Dat kan zich vertalen in psychische klachten, zoals een depressie, angststoornis of PTSS na een trauma. Ook een persoonlijkheidsstoornis of ADHD kan jou in je functioneren belemmeren. Als GGZ-professionals helpen wij je de draad van je leven weer op te pakken.

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een intake voor je in te plannen. Op basis van dit gesprek overleggen wij binnen ons team en formuleren wij een aanbod en vormen wij beleid. Je wordt dan van ons advies op de hoogte gesteld. Wachttijden zijn landelijk binnen de geestelijke gezondheidszorg een realiteit en ook binnen onze praktijk is dit helaas het geval. Via deze weg willen wij u er dus over informeren dat na de intake er nog wachttijd is tot uw behandeling kan starten.