Priscilla van der Linden
Priscilla van der Linden
Officemanager

"Goededag! Ik ben Priscilla van der Linden en vertel je graag meer over onze praktijk in Capelle aan Den IJssel"

Welkom bij Praktijk Two Be – Capelle aan den IJssel!

Onze praktijk is aangesloten bij Mentaal Beter. 

Two Be is een middelgrote groepspraktijk in het centrum van Rotterdam en een vestiging in Capelle aan den IJssel. We bieden op deze vestigingen basis- en specialistische zorg voor volwassenen en ouderen en bieden behandelingen aan voor kind en jeugd op onze locatie in Ommoord. Op basis van onze expertise kunnen wij ambulante behandeling bieden voor een breed spectrum van psychische problemen.

Naast individuele behandelingen door GZ-psychologen, basispsychologen en psychotherapeuten is, in combinatie daarmee, ook relatie- en gezinstherapie mogelijk. Groepsbehandeling is er voor sociale angst en ook de zelfbeeld training wordt groepsgewijs aangeboden. Verder is er ook een groep voor mindfulness. Vaktherapie is voor ons een ondersteunende factor in de behandeling. Zo is er een creatieve therapeut beeldend werkzaam. Meer lezen over ons zorgaanbod? Klik hier.

Onze praktijk wordt gekenmerkt door een informele sfeer, waar collega’s gewend zijn om van elkaars expertise gebruik te maken, en bevlogenheid, als het gaat om cliënten en het uitoefenen van ons vak.