Evelien Kok
Evelien Kok
GZ-Psycholoog

"Goededag! Ik ben Evelien Kok en vertel je graag meer over onze praktijk in Woerden"

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Woerden en Psychologenpraktijk Groene Hart is één praktijk en is 35 jaar gestart door Marijke Kok. Inmiddels is zij samen met haar dochter Evelien Kok praktijkhouder en werken er daarnaast 4 GZ-psychologen en 2 orthopedagogen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van uiteenlopende problematiek bij kinderen, adolescenten én volwassenen, zowel in de BGGZ als in de SGGZ. Onze hulp is persoonlijk, deskundig én doelgericht. Kort waar het kan, lang als het nodig is. We werken met diverse methodieken: cognitieve gedragstherapie, EMDR, ACT, schematherapie, oplossingsgerichte therapie, IPT, systeemtherapie, speltherapie, Theraplay en Symbooldrama. We hebben oog voor het hele gezin en zo nodig wordt er ook hulp ingeschakeld voor gezinsleden.

Praktische informatie
Wij bieden hulp aan kinderen en volwassenen met sociaal emotionele problematiek, zoals angsten, onverklaarbare lichamelijke klachten, rouwproblematiek, extreme verlegenheid of onzekerheid, faalangst, stemmingsproblemen, problemen ontstaan na een traumatische ervaring, problemen in gevoelsregulatie (bv driftbuien), relatieproblemen, ADHD of autisme. We behandelen zowel in de BGGZ als in de SGGZ.

Wij bieden als zelfstandige praktijk geen 24-uurs bereikbaarheid. In crisisachtige situaties raden wij u aan via uw huisarts een verwijzing te vragen naar een reguliere GGZ instelling.