Welkom bij Mentaal Beter Roosendaal!

Op meerdere locaties in Roosendaal zetten wij ons al jaren in voor het helpen van kinderen, jongeren en volwassenen die last hebben van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het behandelen van depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), milde persoonlijkheidsproblemen en somatisch-symptoomstoornissen.

“Wij weten hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Jeugdzorg Roosendaal – Vijfhuizenberg Roosendaal

Onze jeugd ggz focust zich op twee hoofdzaken: met behulp van een kinderpsycholoog kinderen en jongeren leren hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen én hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

GGZ Roosendaal voor volwassenen

Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.