Alinda Gerrits
Alinda Gerrits
Psycholoog

"Goededag! Ik ben Alinda Gerrits en vertel je graag meer over onze praktijk in Winschoten"

Op onze praktijk in Winschoten kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS) en somatisch-symptoomstoornis.

Kinderpsycholoog Winschoten
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Psycholoog Winschoten
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

Op dit moment is er op deze locatie geen psychiater beschikbaar en daarmee kunnen er geen consulten voor medicamenteuze behandeling geboden worden.

Postadres
Emmastraat 3D | 9671 AP | Winschoten