Welkom bij Mentaal Beter Almere!

Op twee verschillende locaties in Almere Buiten en Almere Poort kun bij ons terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS) en somatoforme-symptoomstoornissen.

“Wij weten hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Psychische klachten verminderen én floreren!

We helpen je niet alleen om jouw psychische klachten aan te pakken, maar gaan ook aan de slag met het verbeteren van jouw algehele welbevinden. Het is voor ons namelijk niet alleen belangrijk dat je van jouw psychische klachten af komt, maar ook dat je voortaan floreert en gelukkig in het leven staat. Bij ons kun je dan ook rekenen op de hulp van een gedreven (gz-/klinisch) psycholoog en/of psychiater die samen met jou een persoonlijk behandelplan opstelt. Hoelang je uiteindelijk bezig bent met jouw behandeling, hangt o.a. af van de ernst van jouw klachten. Maar in principe behandelen wij zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Online ggz Almere

Ook in Almere bieden wij naast onze reguliere face-to-face behandelingen een variatie aan online behandelingen. Deze zijn vaak ter aanvulling van een reguliere behandeling, maar kunnen voor depressie, angststoornissen en ADHD ook volledig online worden gevolgd. Wil je meer weten over ons e-health aanbod en hoe wij het inzetten? Lees dan onze pagina over e-health.