Alyssha Ramlal
Alyssha Ramlal
Psycholoog

"Goededag! Ik ben Alyssha Ramlal en vertel je graag meer over onze praktijk in Almere"

Op onze praktijk in Almere Middachtenlaan bieden wij zorg voor cliënten vanaf 18 jaar binnen de GB-GGZ en (zeer beperkt) binnen de S-GGZ. We pakken niet alleen psychische klachten aan, maar we besteden ook aandacht aan het algehele welbevinden. Er worden kortdurende behandelingen geboden aan cliënten die bekend zijn met angststoornissen, depressieve stoornissen, traumagerelateerde stoornissen, dwangstoornissen en in mindere mate somatisch-symptoomstoornissen en impulsbeheersingsstoornissen.

Psychodiagnostisch onderzoek wordt slechts uitgevoerd als dit nodig is om de behandeling te kunnen starten of continueren. Na intake wordt er een inschatting van passende zorg gemaakt. Enkelvoudig onderzoek kan hier een onderdeel van zijn, maar wordt niet standaard op aanvraag uitgevoerd.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Psychische klachten verminderen én floreren in het leven!
We willen je helpen om te floreren en gelukkig in het leven te staan. Daarvoor breng je eerst samen met een (gz-)psycholoog jouw klachten en wensen duidelijk in kaart en stellen jullie daarna een persoonlijk behandelplan op die qua duur, intensiteit en type (online) therapie aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Let op: wij behandelen alleen cliënten die binnen 10km van Almere wonen.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan