"Goededag! Ik ben Mentaal Beter Amsterdam - Vitaalpunt en vertel je graag meer over onze praktijk in Amsterdam"

Let op! Wij zijn verhuisd! Per 17 juli zijn wij te vinden op onze nieuwe vestiging. Ons nieuwe adres is Hogehilweg 21, 1101 CB Amsterdam. Mocht je hier vragen over hebben kun je terecht bij je behandelaar.

Op deze praktijk in Amsterdam staan wij met een team van verschillende behandelaren voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. Bij ons kun je terecht voor lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS) en somatisch-symptoomstoornis. De behandelingen van Mentaal Beter – Vitaalpunt Amsterdam vallen onder de specialistische GGZ of de Basis GGZ. Wij geloven in multidisciplinaire zorg en brengen letterlijk en figuurlijk beweging in de behandeling van jouw klachten.

Zelfredzaamheid en langdurige gedragsverandering
Het doel van de behandeling is te komen tot een zichtbare en tastbare verandering. Dit bestaat uit het verminderen van klachten, maar kan ook bestaan uit het oppakken van activiteiten, het hervatten van werk of het verhogen van de kwaliteit van leven.  De behandeling is gericht op het vergroten van jouw ‘zelfredzaamheid’ en langdurige ‘gedragsverandering’. Het oppakken van activiteiten en maatschappelijke participatie staan bij ons hoog in het vaandel. In alle zorgprogramma’s komen deze onderwerpen dan ook terug.

Samen met een (gz-)psycholoog brengen we jouw klachten en wensen duidelijk in kaart en stellen we daarna een persoonlijk behandelplan op die qua duur, intensiteit en type (online) therapie aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan