"Goededag! Ik ben Mentaal Beter Capelle aan den IJssel en vertel je graag meer over onze praktijk in Capelle aan den IJssel"

Psycholoog Capelle aan den IJssel

Bij ons kunnen volwassenen terecht voor verschillende lichte tot matige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in het behandelen van klachten die te maken hebben met angststoornissen, depressie, trauma gerelateerde stoornissen, somatisch-symptoomstoornis en lichte tot milde persoonlijkheidsproblemen. Aangezien jouw klachten heel persoonlijk zijn, zorgen wij ervoor dat de behandeling die je krijgt ook heel persoonlijk is en op jouw behoeften is afgestemd.

Bij het team voor volwassenen kijken we niet alleen naar klachten maar ook naar iemands algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je ook na de behandeling naar tevredenheid kan functioneren op meerdere levensgebieden. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met bijvoorbeeld online therapie, psychomotorische therapie, dramatherapie of groepstherapie.

Let op: Wij hanteren een separate wachtlijst voor (complexe) trauma en lichte tot milde persoonlijkheidsproblematiek. Tijdens het verkennend gesprek en/of intake zullen we samen met jou kijken of Mentaal Beter passend is. Wij zijn helaas niet ingericht op cliƫnten met een langdurige voorgeschiedenis van (niet) succesvolle behandelingen, eetstoornissen, seksuele stoornissen, problemen in het middelengebruik en ernstige psychiatrische klachten.

Ons adres

Kom je met de auto? In de directe omgeving van ons pand kan je gratis langs de weg parkeren. Als je met het openbaar vervoer komt, dan is het mogelijk om gebruik te maken van een onbemande shuttlebus. Dit busje gaat van het metrostation naar bedrijvenpark Rivium waar ons pand zich bevindt. Kijk voor meer informatie hier.

Wanneer je het pand binnenkomt, mag je doorlopen (of met de lift) naar de 2e verdieping. Daar kan je plaatsnemen in de wachtkamer.