Ronja Venhuizen
Ronja Venhuizen
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Ronja Venhuizen en vertel je graag meer over onze praktijk in Groningen"

Op onze praktijk in Groningen | Laan Corpus den Hoorn kun je terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS) en somatisch-symptoomstoornis.

Psychische klachten verminderen en floreren in het leven
We pakken niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

Op dit moment is er op deze locatie geen psychiater beschikbaar en daarmee kunnen er geen consulten voor medicamenteuze behandeling geboden worden.

Psycholoog Groningen – Laan Corpus den Hoorn
Wij zijn gevestigd aan Laan Corpus den Hoorn 102-1 in een bedrijfsverzamelgebouw op de begane grond. Je kunt de ingang met de rode deur nemen (zie onderstaande foto). Parkeren is gratis parkeren op het parkeerterrein voor het gebouw. Toegang tot het parkeerterrein gaat via een slagboom, om de slagboom te openen druk je op de bel van onze zusterorganisatie HSK.

Psycholoog Groningen – Laan Corpus den Hoorn