Jildau Goudsmit
Jildau Goudsmit
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Jildau Goudsmit en vertel je graag meer over onze praktijk in Groningen"

In onze praktijk in Groningen aan de Friesestraatweg 213H kunnen kinderen, jongeren en hun ouders terecht voor de behandeling van lichte tot matige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in GGZ-behandelingen voor depressie, angststoornissen, ontwikkelingsstoornissen (ADHD/autisme), traumagerelateerde stoornissen (PTSS), obsessief compulsieve stoornissen en zelfbeeldproblemen.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Kinderpsycholoog Friesestraatweg

Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen komen te staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Onze therapeuten

Ons team bestaat uit therapeuten van verschillende disciplines, zoals: ontwikkelingspsychologen, orthopedagogen, gz-psychologen, klinisch psychologen, gezinsbehandelaren, vaktherapeuten (psychomotorische therapie).

Behandelvormen

We werken met wetenschappelijk onderbouwde behandelvormen, zoals psycho-educatie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, gezinsbehandeling en psychomotorische therapie. Wij hanteren hierbij een systemische benadering.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan