Ilja Schurink
Ilja Schurink
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Ilja Schurink en vertel je graag meer over onze praktijk in Hilversum"

Op onze praktijk in Hilversum kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen. Onder praktische informatie kun je vinden waarbij wij kunnen helpen.

Kinderpsycholoog Hilversum
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden. Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn.

Psycholoog Hilversum
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je tijdens jouw behandeling ook duurzaam groeit in jouw zelfredzaamheid. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie. Wij bieden enkelvoudige diagnostiek naar persoonlijkheidsproblematiek en autisme. Behandeling in het kader van ADHD en autisme bestaat uit psycho-educatie.

Let op: We kunnen bij volwassenen helaas geen passende zorg bieden in het Engels. 

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan