Patricia Kuperij
Patricia Kuperij
GZ-psycholoog i.o. tot Specialist

"Goededag! Ik ben Patricia Kuperij en vertel je graag meer over onze praktijk in Hoofddorp"

Op onze praktijk in Hoofddorp kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, ADHD bij kinderen en jongeren, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen.

Kinderpsycholoog Hoofddorp
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Verwijzerstelefoon Kind en Jeugd

Wij bieden op maandag, woensdag en donderdag tussen 11.30 en 12.30 de mogelijkheid voor verwijzers om ons te contacteren omtrent vragen over aanmelding en verwijzing. We zijn dan bereikbaar op: 06 1361 72 54

Psycholoog Hoofddorp
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je tijdens jouw behandeling ook duurzaam groeit in jouw zelfredzaamheid. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

Voor zowel de GBGGZ als de SGGZ is de wachttijd voor Volwassenen gelijk, zoals rechts zichtbaar onder het kopje ‘wachttijden’.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan