Jet Kremer - van der Hulst
Jet Kremer - van der Hulst
Orthopedagoog Generalist

"Goededag! Ik ben Jet Kremer - van der Hulst en vertel je graag meer over onze praktijk in Nieuw-Vennep"

De praktijk in Nieuw-Vennep is een kleinschalige praktijk binnen een gezondheidscentrum, waar meerdere behandelaren zowel psychodiagnostisch onderzoek als behandeling van psychische klachten bij kinderen en jongeren uitvoeren. Wij behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zien kinderen en jongeren die te maken hebben met depressie, angststoornissen, ticstoornissen, ADHD, autismespectrumstoornis, traumagerelateerde stoornissen (PTSS) en somatisch-symptoomstoornis.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook complete gezinnen helpen
Het kind of de jongere staat tijdens het traject bij Mentaal Beter centraal.  Wij zien het kind of de jongere als onderdeel van het systeem, waardoor wij ouders actief betrekken gedurende het behandel- of diagnostiektraject. Het versterken van veerkracht in het ouderschap staan voorop, zodat niet alleen het kind – maar ook het systeem in zijn kracht komt te staan.

Verwijzerstelefoon Kind en Jeugd

Wij bieden op maandag, woensdag en donderdag tussen 11.30 en 12.30 de mogelijkheid voor verwijzers om ons te contacteren omtrent vragen over aanmelding en verwijzing. We zijn dan bereikbaar op: 06 1361 72 54

Online
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van E-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons E-health aanbod lees je hier.

Locatie
De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum de Nieuwe Kern, op de 2e etage.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan