Eva Selleck
Eva Selleck
Psycholoog

"Goededag! Ik ben Eva Selleck en vertel je graag meer over onze praktijk in Nieuw-Vennep"

Op onze praktijk in Nieuw-Vennep kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Route naar onze locatie
Doordat wij in een nieuwbouwpand zitten, weet Google Maps ons nog niet helemaal goed te vinden en stuurt die je naar de verkeerde plek,  namelijk 200 meter verderop. Wij zitten in hetzelfde pand als huisartsenpraktijk Kelder, hier kun je ook op navigeren.

Kinderpsycholoog Nieuw-Vennep
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Psycholoog Nieuw-Vennep
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.