Laura Florijn
Laura Florijn
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Laura Florijn en vertel je graag meer over onze praktijk in Zoetermeer"

Let op! Wij zijn per 3 juli verhuisd een nieuw adres: Groeneweg 2, 2718 AA Zoetermeer

Op onze praktijk in Zoetermeer staat een team van verschillende behandelaren klaar voor het behandelen van psychische klachten bij kinderen en jongeren. Wij behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis, autisme en milde persoonlijkheidsproblemen. Maar naast het behandelen van psychische klachten, zorgen we er ook voor dat kinderen, jongeren en gezinnen weer floreren.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook complete gezinnen helpen
Tijdens de behandeling staat het kind op de eerste plaats. Maar het is net zo belangrijk om de rest van het gezin te ondersteunen en te leren omgaan met de bestaande psychische klachten. Wij zorgen er dan ook voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook het gezin. Hierbij leren jullie allemaal om sterker en positiever in het leven te staan.

Ook online therapie in Zoetermeer
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

Speciaal aanbod
Naast alle behandelmogelijkheden in de praktische informatie hieronder, kun je bij ons ook terecht voor IMH (Infant Mental Health).