Jarenlang heeft IN2-PSY zich in Groningen, Friesland en Drenthe met hart en ziel ingezet om zowel kinderen, jongeren als ouders te voorzien van de nodige psychische hulp. Echter blijft de vraag naar psychische hulp stijgen. Uitbreiden, doorgroeien en wachttijden verkorten zijn enkele belangrijke redenen die in april 2021 hebben geleid tot de fusie van Mentaal Beter en IN2-PSY.

Met de kennis en kunde van de professionals van IN2-PSY op het gebied van jeugdzorg en met de specialisatie in hoogbegaafdheid, zijn zij een goede aanvulling op het aanbod van Mentaal Beter. Vanaf heden zal IN2-PSY verder gaan onder de naam van Mentaal Beter. Op deze manier kunnen we ons aanbod in de regio verbreden, wachttijden verkorten en kwalitatief goed zorg aanbieden.

Naast de zorg voor kinderen en jongeren biedt Mentaal Beter ook zorg aan volwassenen en via Opdidakt zorg voor leer- en gedragsproblemen.

De collega’s van IN2-PSY zijn in dienst getreden bij Mentaal Beter. IN2-PSY leeft dus voort onder de naam van Mentaal Beter.