Alinda Smeets
Alinda Smeets
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Alinda Smeets en vertel je graag meer over onze praktijk in Amersfoort"

Op onze psychologenpraktijk in Amersfoort kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn ervaren in het behandelen van onder meer depressieve klachten, angstklachten, ADHD (kind en jeugd) en traumaklachten (bijvoorbeeld PTSS), somatische symptoomstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Kinderpsycholoog Amersfoort
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Let op: Mentaal Beter in Amersfoort werkt sinds 1 januari 2024 samen met de organisatie MetMaya. Dit betekent dat de verwijzing aan MetMaya moet worden gericht om in behandeling te komen. Dit geldt voor verwijzingen voor cliënten woonachting in de gemeentes Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Soest, Leusden en Woudenberg.

Klik hier om naar de website van MetMaya te gaan.

Psycholoog volwassenen Amersfoort
Bij het team voor volwassenen kijken we niet alleen naar klachten maar ook naar iemands algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je ook na de behandeling naar tevredenheid kan functioneren op meerdere levensgebieden. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

Let op: Wij bieden geen behandeling voor eetproblematiek. Verder bieden we maximaal 15 sessies in een behandeltraject.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan