Janou Beijer
Janou Beijer
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Janou Beijer en vertel je graag meer over onze praktijk in Boxmeer"

Op onze praktijk in Boxmeer staat een team van verschillende behandelaren klaar voor het behandelen van psychische klachten bij kinderen en jongeren. Ons team bestaat uit orthopedagogen en een vaktherapeut. In onze behandelingen wordt handelingsgericht en oplossingsgericht gewerkt. We streven ernaar de eigenheid en unieke kenmerken van jeugdigen te behouden en daarnaast hun welbevinden te vergroten. We behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten op het gebied van onder andere angst, ADHD, autisme, depressie, trauma-gerelateerde klachten en sociaal-emotionele en gedragsproblemen.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook de omgeving helpen
In onze behandelingen staat systemisch werken centraal en is er veel aandacht voor de omgeving van het kind. We betrekken het gezin en ook de school, want ontwikkelen doe je niet alleen. Het is belangrijk dat een kind of jongere leert omgaan met zijn klachten, maar de ondersteuning van het gezin en de school in het omgaan met de klachten is net zo belangrijk. Wij zorgen er voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook zijn of haar omgeving.

Ook online therapie in Boxmeer
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

 

Helaas hebben wij te maken met een intakestop voor mensen woonachtig in de regio Rijk van Nijmegen. Daardoor is het op dit moment niet mogelijk om je aan te melden als je in een van de volgende gemeenten woont: Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen.  Voor nu adviseren wij je om contact op te nemen met de gemeente waar je woont en te vragen naar de mogelijkheden.

Zet samen met ons de volgende stap

Meld je aan