Martijn de Winter
Martijn de Winter
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Martijn de Winter en vertel je graag meer over onze praktijk in Den Haag"

Op onze psychologenpraktijk in Den Haag staan wij met een team van verschillende behandelaren voor je klaar om jou psychische klachten aan te pakken. Bij ons kun je terecht voor lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), en klachten passend bij een negatief zelfbeeld.

Onze behandelingen zijn geschikt voor mensen die last hebben van psychische klachten waar zij zelfstandig niet uitkomen. De klachten zijn nog niet lang aanwezig en op de meeste levensgebieden is het functioneren niet sterk beperkt. De klachten kunnen onder meer bestaan uit somberheid, angst, piekeren, nachtmerries en onzekerheid. Gemotiveerd zijn om op een doelgerichte manier aan de klachten te werken en bereid zijn om opdrachten te maken en oefeningen uit te voeren is van belang.

Over de behandeling
Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. De behandeling is kortdurend, praktisch en gericht op het verminderen van psychische klachten en/of het anders leren omgaan met de problematiek. De meeste behandelingen duren bij ons tussen de 8 tot 15 sessies. Men wordt in de behandeling gestimuleerd om op eigen kracht de problemen aan te pakken en aangespoord om verantwoordelijkheid voor het herstel te nemen. Er wordt een actieve inbreng van zowel de cliënt als de psycholoog gevraagd.

Psychische klachten verminderen én floreren in het leven!
We helpen je niet alleen om jouw psychische klachten aan te pakken, maar gaan ook aan de slag met het verbeteren van jouw algehele welbevinden. Zo willen we je helpen om te floreren en gelukkig in het leven te staan. Daarvoor breng je eerst samen met een (gz-)psycholoog jouw klachten en wensen duidelijk in kaart en stellen jullie daarna een persoonlijk behandelplan op die qua duur, intensiteit en type (online) therapie aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan