"Goededag! Ik ben Mentaal Beter Den Haag - Laan 20 en vertel je graag meer over onze praktijk in Den Haag"

Mentaal Beter Den Haag – Laan 20 biedt behandelingen binnen de Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ) aan. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van depressies, angststoornissen, trauma en klachten passend bij een negatief zelfbeeld.

De GB-GGZ is geschikt voor mensen die last hebben van psychische klachten, waar zij zelfstandig niet uitkomen. De klachten zijn nog niet lang aanwezig en op de meeste levensgebieden is het functioneren niet sterk beperkt. De klachten kunnen onder meer bestaan uit somberheid, angst, piekeren, nachtmerries en onzekerheid. Gemotiveerd zijn om op een doelgerichte manier aan de klachten te werken en bereid zijn om opdrachten te maken en oefeningen uit te voeren is van belang.

Over de behandeling
Wij werken nauw samen met verschillende gezondheidscentra van Arts en Zorg. Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. De behandeling is kortdurend, praktisch en gericht op het verminderen van psychische klachten en/of het anders leren omgaan met de problematiek. Men wordt in de behandeling gestimuleerd om op eigen kracht de problemen aan te pakken en aangespoord om verantwoordelijkheid voor het herstel te nemen. Er wordt een actieve inbreng van zowel de cliënt als de psycholoog gevraagd.

Wij behandelen ook op de volgende andere locaties in de omgeving Haaglanden:

Gezondheidscentrum Gouden Hart
Poldermolenplein 6, 2652 KX Berkel en Rodenrijs

Gezondheidscentrum Haagse Hout
Bezuidenhoutseweg 187, 2594 AH Den Haag

Gezondheidscentrum Atrium
Haagweg 98, 2282 AE Rijswijk

Gezondheidscentrum Jan Hendrik
Jan Hendrikstraat 18, 2512 GL Den Haag