Sabina van den Bor
Sabina van den Bor
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Sabina van den Bor en vertel je graag meer over onze praktijk in Den Haag"

Op onze praktijk in Den Haag staat een team van verschillende behandelaren klaar voor het behandelen van psychische klachten bij kinderen en jongeren. Wij onderzoeken en behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met o.a. depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), autisme en milde persoonlijkheidsproblemen. Wij werken met verschillende vormen van therapie, zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, Schematherapie en Systeemtherapie. Er is bij ons tevens mogelijkheid voor een intensieve traumabehandeling en een groepstraining runningtherapie. Er is geen mogelijkheid voor dagbesteding of crisisopvang.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook complete gezinnen helpen
Tijdens de behandeling staat het kind op de eerste plaats. Maar het is net zo belangrijk om de rest van het gezin te ondersteunen en te leren omgaan met de bestaande psychische klachten. Wij zorgen er dan ook voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook het gezin. Hierbij leren jullie allemaal om sterker en positiever in het leven te staan.

Ook online therapie in Den Haag
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

Ze de volgende stap in je herstel

Meld je aan