Jessie Hendriks
Jessie Hendriks
Orthopedagoog-Generalist

"Goededag! Ik ben Jessie Hendriks en vertel je graag meer over onze praktijk in Eindhoven"

Op onze praktijk in Eindhoven (voorheen Veldhoven) staat een team van verschillende onderzoekers en behandelaren klaar voor het onderzoeken en behandelen van psychische klachten bij kinderen en jongeren. Ons team bestaat uit psychologen en orthopedagogen. Er wordt bij ons handelingsgericht en oplossingsgericht gewerkt en we streven ernaar de eigenheid en unieke kenmerken van jeugdigen te behouden en daarnaast hun welbevinden te vergroten. We behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten op het gebied van onder andere angst, aandacht en concentratie, sociale vaardigheden, depressie, trauma-gerelateerde klachten en sociaal-emotionele en gedragsproblemen. Ook voor onderzoeksvragen rondom deze klachten kunt u bij ons terecht.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook de omgeving helpen
Bij ons staat systemisch werken centraal en is er veel aandacht voor de omgeving van het kind. We betrekken het gezin en ook de school, want ontwikkelen doe je niet alleen. Het is belangrijk dat een kind of jongere leert omgaan met zijn klachten, maar de ondersteuning van het gezin en de school in het omgaan met de klachten is net zo belangrijk. Wij zorgen er voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook zijn of haar omgeving.

Ook online therapie in Eindhoven
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

Parkeren in de buurt
Je kunt je auto parkeren op de Woenselse Markt (betaald), in de wijk (betaald) of op het parkeerterrein aan de Wezelstraat (gratis). Vanaf de Wezelstraat is het ongeveer 5 minuten lopen.

Kom je met het de trein? Verlaat dan het station aan de Noordzijde. Je neemt stadsbus lijn 2 richting ‘Blixembosch Oost’ en stapt uit bij halte ‘Sint Petruskerk’. Vanaf de halte loop je enkele minuten ‘terug’ naar de Pastoriestraat. Wij zijn gevestigd aan de linkerkant op nummer 157.

Zet samen met ons de volgende stap in je herstel

Meld je aan