Laura Groeneveld - van Es
Laura Groeneveld - van Es
Orthopedagoog in opleiding tot GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Laura Groeneveld - van Es en vertel je graag meer over onze praktijk in Etten-Leur"

Op onze praktijk in Etten-Leur staat een team van verschillende behandelaren klaar voor het behandelen van psychische klachten bij kinderen en jongeren. Wij behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen. Maar naast het behandelen van psychische klachten, zorgen we er ook voor dat kinderen, jongeren en gezinnen weer floreren.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook complete gezinnen helpen
Tijdens de behandeling staat het kind op de eerste plaats. Maar het is net zo belangrijk om de rest van het gezin te ondersteunen en te leren omgaan met de bestaande psychische klachten. Wij zorgen er dan ook voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook het gezin. Hierbij leren jullie allemaal om sterker en positiever in het leven te staan.

Jongvolwassenen
Daarnaast bieden we ook behandeling aan jongvolwassenen in de leeftijd 17-23 jaar met klachten in de vorm van traumagerelateerde symptomen en angst- en stemmingsproblematiek. Hierbij zal de behandeling gericht zijn op cognitieve gedragstherapie, EMDR en/of ACT. Indien het nodig blijkt voor behandeling, kan ook diagnostiek worden ingezet.

Ook online therapie in Etten-Leur
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan