Wolter Hagedoorn
Wolter Hagedoorn
Psychiater

"Goededag! Ik ben Wolter Hagedoorn en vertel je graag meer over onze praktijk in Heerde"

Sinds 1 november 2021 gaat PPP Hagedoorn verder onder de naam van Mentaal Beter. Op onze praktijk in Heerde staan wij met een team van psychologen, psychomotorisch therapeuten, orthopedagogen en psychiater voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. Bij ons kun je onder andere terecht voor lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, autisme, angststoornissen, ADHD, somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Kinderpsycholoog Heerde
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Psycholoog Heerde
Bij het team voor volwassenen kijken we niet alleen naar klachten maar ook naar iemands algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je ook na de behandeling naar tevredenheid kan functioneren op meerdere levensgebieden. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met e-health.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan