Suzanne Obbink
Suzanne Obbink
Psychomotorisch Therapeut

"Goededag! Ik ben Suzanne Obbink en vertel je graag meer over onze praktijk in Heerde"

Op onze praktijk in Heerde staan wij met een team van psychologen, psychomotorisch therapeuten en orthopedagogen klaar om psychische klachten bij kinderen en jongeren aan te pakken. Bij ons kun je onder andere terecht voor lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, autisme, angststoornissen, ADHD, somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen. In Heerde behandelen we kinderen en jongeren een-op-een, maar er kan ook gekozen worden voor een groepsbehandeling. We hebben bijvoorbeeld een sociale vaardigheidsgroep, in deze behandeling zal je oefenen met het verbeteren van jouw (sociale) vaardigheden.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Niet alleen individuele kinderen, maar ook complete gezinnen helpen
Tijdens de behandeling staat het kind op de eerste plaats. Maar het is net zo belangrijk om de rest van het gezin te ondersteunen en te leren omgaan met de bestaande psychische klachten. Wij zorgen er dan ook voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook het gezin. Hierbij leren jullie allemaal om sterker en positiever in het leven te staan.

Ook online therapie in Heerde
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

Onze volwassenzorg is verhuisd naar de locatie Apeldoorn.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan