Sarah Ott
Sarah Ott
Psycholoog (GZ-psycholoog i.o.)

"Goededag! Ik ben Sarah Ott en vertel je graag meer over onze praktijk in IJmuiden"

Let op: 
Per juni 2024 zal de Mentaal Beter vestiging voor volwassenen in IJmuiden sluiten (Mentaal Beter Jong in IJmuiden blijft bestaan). Per heden is er een aanmeldstop. Cliënten die al een aanmeldgesprek/intake hebben gehad of reeds in behandeling zijn zal de optie worden geboden om behandeling voort te zetten bij een van de andere vestigingen van Mentaal Beter. Bij verwijzing naar een andere instantie is het niet mogelijk om overbruggingscontact aan te bieden.

Over ons
Op onze psychologenpraktijk in IJmuiden kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn ervaren in het behandelen van onder meer depressieve klachten, angstklachten, ADHD bij kinderen en jongeren en traumaklachten (bijvoorbeeld PTSS) en somatische symptoomstoornissen.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Kinderpsycholoog IJmuiden
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Psycholoog IJmuiden
Bij het team voor volwassenen kijken we niet alleen naar klachten maar ook naar iemands algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je ook na de behandeling naar tevredenheid kan functioneren op meerdere levensgebieden. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan