Meike Beukering
Meike Beukering
GZ-Psycholoog

"Goededag! Ik ben Meike Beukering en vertel je graag meer over onze praktijk in Alphen aan den Rijn"

Psychologenpraktijk Beukering is een toegankelijke en kleinschalige praktijk, waarbij zorg op maat en kwaliteit centraal staan. PPB is aangesloten bij het Mentaal Beter netwerk, een toonaangevende, landelijke organisatie voor de GB-GGZ en S-GGZ. Wij richten ons volledig op de behandeling van volwassenen vanaf 18 jaar.

Wie behandelen wij?
Mensen kunnen het soms enorm moeilijk hebben met zichzelf, in het omgaan met anderen of met de situatie waarin ze zitten. De klachten kunnen zelfs zo erg worden dat het niet meer lukt om er op eigen kracht uit te komen met eventuele hulp van partner of vrienden. Het kan ook zijn dat het niet duidelijk is wat er aan de hand is. Wij helpen die onder andere last hebben van: sombere gevoelens of depressieve klachten, angst, onzekerheid, paniekklachten, traumatische gebeurtenissen, een negatief zelfbeeld, burn-out, dwangklachten of moeite hebben in de omgang met andere mensen.

Misschien herkent u zich in deze klachten of bent u verwezen naar onze psychologenpraktijk. Wij kunnen u helpen om meer duidelijkheid te krijgen over uw klachten of problemen. We bekijken wat er met u aan de hand is en zoeken -samen met u- een passende en effectieve behandeling. In de behandeling maken we gebruik van psychotherapie (zowel individueel als groepen), overwegend in de vorm van cognitieve gedragstherapie.