Welkom bij Mentaal Beter Rotterdam!

Op meerdere locaties in Rotterdam-Rijnmond behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen die te maken hebben met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Onze specialisaties liggen voornamelijk op het behandelen van depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), milde persoonlijkheidsproblemen en somatisch-symptoomstoornissen.

“Wij weten hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Jeugdzorg Rotterdam

Onze jeugd ggz is gericht op het aanpakken van twee hoofdzaken: met behulp van een kinderpsycholoog kinderen en jongeren leren hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen én hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

GGZ Rotterdam voor volwassenen

Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.