Annemarie Tetteroo
Annemarie Tetteroo
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Annemarie Tetteroo en vertel je graag meer over onze praktijk in Rotterdam"

Vanuit onze praktijk in Rotterdam sta ik – samen met een team van psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters – voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. We hebben allen onze eigen achtergronden, specialisaties en ervaringen, maar één ding hebben we met elkaar gemeen: onze passie om ervoor te zorgen dat jij weer sterk in het leven komt te staan.

Psycholoog Rotterdam

Bij ons kunnen volwassenen terecht voor verschillende lichte tot matige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in het behandelen van klachten die te maken hebben met angststoornissen, depressie, trauma gerelateerde stoornissen, somatisch-symptoomstoornis en lichte tot milde persoonlijkheidsproblemen. Aangezien jouw klachten heel persoonlijk zijn, zorgen wij ervoor dat de behandeling die je krijgt ook heel persoonlijk is en op jouw behoeften is afgestemd.

We kijken niet alleen naar klachten maar ook naar iemands algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je ook na de behandeling naar tevredenheid kan functioneren op meerdere levensgebieden. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met bijvoorbeeld online therapie, psychomotorische therapie, dramatherapie of groepstherapie.

Let op: Wij hanteren een separate wachtlijst voor (complexe) trauma en lichte tot milde persoonlijkheidsproblematiek. Tijdens het verkennend gesprek en/of intake zullen we samen met jou kijken of Mentaal Beter passend is. Wij zijn helaas niet ingericht op cliënten met een langdurige voorgeschiedenis van (niet) succesvolle behandelingen, eetstoornissen, seksuele stoornissen, problemen in het middelengebruik en ernstige psychiatrische klachten.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan