Jeanine Versteeg Bervoets
Jeanine Versteeg Bervoets
Psycholoog

"Goededag! Ik ben Jeanine Versteeg Bervoets en vertel je graag meer over onze praktijk in Rotterdam"

Op onze praktijk in Rotterdam staat een team van verschillende behandelaren klaar voor het behandelen van psychische klachten bij kinderen en jongeren. Wij behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), milde persoonlijkheidsproblemen en somatoforme-symptoomstoornissen. Maar naast het behandelen van psychische klachten, zorgen we er ook voor dat kinderen, jongeren en gezinnen weer floreren.

Wij zijn blij mee te kunnen delen dat onze huidige cliëntenstop met ingang van 18 oktober a.s. opgeheven wordt. Wij hebben betrokken partijen hierover geinformeerd en nemen vanaf 18 oktober weer aanmeldingen aan voor kinderen en jongeren in de omgeving Rijnmond. Daarnaast betekent dit praktisch gezien dat de verwijsbrieven voor deze regio pas vanaf 18 oktober geldig zijn.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook complete gezinnen helpen
Tijdens de behandeling staat het kind op de eerste plaats. Maar het is net zo belangrijk om de rest van het gezin te ondersteunen en te leren omgaan met de bestaande psychische klachten. Wij zorgen er dan ook voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook het gezin. Hierbij leren jullie allemaal om sterker en positiever in het leven te staan.

Ook online therapie in Rotterdam
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.