Fleur Landa
Fleur Landa
GZ - Psycholoog

"Goededag! Ik ben Fleur Landa en vertel je graag meer over onze praktijk in Rotterdam"

Vanuit onze praktijk in Rotterdam sta ik – samen met een team van psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters – klaar om jouw kind te helpen. We hebben allen onze eigen achtergronden, specialisaties en ervaringen, maar één ding hebben we met elkaar gemeen: onze passie om ervoor te zorgen dat kinderen weer sterker en positiever in het leven komen te staan.

Kinderpsycholoog Rotterdam
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Let op: Wij hanteren een separate wachtlijst voor (complexe) trauma en lichte tot milde persoonlijkheidsproblematiek. Tijdens het verkennend gesprek en/of intake zullen we samen met jou kijken of Mentaal Beter passend is. Wij zijn helaas niet ingericht op cliënten met een langdurige voorgeschiedenis van (niet) succesvolle behandelingen, eetstoornissen, seksuele stoornissen, problemen in het middelengebruik en ernstige psychiatrische klachten.

Ons adres
Kinderen en jongeren zijn welkom op de 2e verdieping van ons pand.

Let op: Parkeren langs de weg is mogelijk. Dit is wel betaald parkeren. De parkeerplaats achter de slagboom is alleen voor medewerkers van het gebouw.

Ze de volgende stap in je herstel

Meld je aan