Jetske van der Vegt
Jetske van der Vegt
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Jetske van der Vegt en vertel je graag meer over onze praktijk in Veghel"

Op onze praktijk in Veghel staat een team van behandelaren klaar voor het behandelen van psychische klachten bij kinderen, jongeren en volwassenen. Ons team bestaat uit een orthopedagogen, psychologen en GZ-psychologen. In onze behandelingen wordt handelingsgericht en oplossingsgericht gewerkt. We behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten op het gebied van onder andere angst, ADHD (jeugd), depressie, trauma-gerelateerde klachten en sociaal-emotionele en gedragsproblemen.

Kinderpsycholoog Veghel
In onze behandelingen staat systemisch werken centraal en is er veel aandacht voor de omgeving van het kind. We betrekken het gezin en ook de school, want ontwikkelen doe je niet alleen. Het is belangrijk dat een kind of jongere leert omgaan met zijn klachten, maar de ondersteuning van het gezin en de school in het omgaan met de klachten is net zo belangrijk. Wij zorgen er voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook zijn of haar omgeving.

Psycholoog Veghel
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijk behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

Ook online therapie in Veghel
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal ontwikkeld zijn voor elke leeftijdscategorie. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan