Seline Bardoel
Seline Bardoel
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Seline Bardoel en vertel je graag meer over onze praktijk in Velp"

Op onze praktijk in Velp kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, ADHD bij kinderen en jongeren, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Kinderpsycholoog Velp
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinder- en jeugdpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden. Een systeemtherapeut kan hierin ondersteuning bieden. Indien geïndiceerd kan er tevens een consult worden ingepland bij een kinder- en jeugdpsychiater.

In samenwerking met partners in de regio kunnen wij ook Psychomotorische Therapie (PMT), Ambulante Gezinsbegeleiding en Systeemtherapie aanbieden naast ons eigen behandelaanbod.

Psycholoog Velp
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

Let op: we kunnen bij volwassenen helaas geen passende zorg bieden in het Engels. 

Wachttijd voor EMDR en Schemagerichte interventies

Vanwege de huidige drukte is de wachttijd tot intake voor een EMDR & schemagerichte interventies hoger dan de wachttijd voor de overige behandelvormen.
De wachttijd op de website is dus niet voor deze behandelvormen van toepassing.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan