BJ van Pelt
BJ van Pelt
Psycholoog

"Goededag! Ik ben BJ van Pelt en vertel je graag meer over onze praktijk in Zierikzee"

Let op: Sinds 1 februari zijn we te vinden op de Jannewekken 10a in Zierikzee.

Op onze praktijk in Zierikzee behandelen wij psychische klachten bij kinderen en jongeren. In onze behandelingen wordt handelingsgericht en oplossingsgericht gewerkt. We streven ernaar de eigenheid en unieke kenmerken van jeugdigen te behouden en daarnaast hun welbevinden te vergroten. We behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten op het gebied van onder andere angst, ADHD, autisme, depressie, trauma-gerelateerde klachten en sociaal-emotionele en gedragsproblemen.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook de omgeving helpen
In onze behandelingen staat systemisch werken centraal en is er veel aandacht voor de omgeving van het kind. We betrekken het gezin en ook de school, want ontwikkelen doe je niet alleen. Het is belangrijk dat een kind of jongere leert omgaan met zijn klachten, maar de ondersteuning van het gezin en de school in het omgaan met de klachten is net zo belangrijk. Wij zorgen er voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook zijn of haar omgeving.

Ook online therapie in Zierikzee
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan