Praktijk van Waterschoot verder als Mentaal Beter en Opdidakt

Per 1 januari 2020 is Praktijk van Waterschoot overgenomen door Mentaal Beter.

Samen met Mentaal Beter en zusterorganisatie Opdidakt worden alle activiteiten van Praktijk van Waterschoot voortgezet. Ons gezamenlijke doel van deze overname is de kwaliteit te verbeteren door aan te sluiten op de IT- en kwaliteitssystemen van Mentaal Beter, waarmee we samen een grote stap vooruit kunnen zetten.

Lees het hele nieuwsbericht hier.

Wat verandert er voor cliënten van Praktijk van Waterschoot?

De vertrouwde zorg, die cliënten momenteel ontvangen, zal worden voortgezet. Ook zal de reeks reeds geplande behandelingen worden voortgezet. We splitsen het zorgaanbod van de organisatie op in twee onderdelen; deze twee onderdelen werken nauw met elkaar samen.

  1. Volwassenen en kind- en jeugd ggz
    Zowel basis- als specialistische ggz wordt verzorgd door Mentaal Beter.
  2. Basis ggz en dyslexiezorg
    Deze zorg (kind- en jeugd) wordt verzorgd door Opdidakt.

Mentaal Beter – Planbureau Breda

De professionals van Mentaal Beter bieden de beste zorg voor mentale problemen bij kinderen, jongeren en volwassenen. Wij helpen mensen met lichte tot matige klachten, zoals depressie, angst, trauma en matige persoonlijkheidsstoornissen.

Het huidige secretariaat van Praktijk Van Waterschoot verandert in ‘Planbureau Mentaal Beter Breda’. Het planbureau zorgt ervoor dat uw aanmelding zo snel mogelijk wordt verwerkt. Voor vragen, afspraken of aanmeldingen kun je bij hen terecht.

Opdidakt – Planbureau Den Bosch

De professionals van Opdidakt doen onderzoek naar leerontwikkeling, zoals dyslexie, dyscalculie en intelligentie en naar gedrags- en ontwikkelingsproblemen, zoals aandacht en concentratie (ADHD), (faal)angst of autisme. Daarnaast bieden we diverse vormen van begeleiding op didactisch en sociaal-emotioneel gebied.

In Den Bosch is het planbureau voor Opdidakt gevestigd. Het planteam zorgt ervoor dat u tijdig en naar tevredenheid wordt geholpen door een behandelaar. Voor vragen, afspraken of aanmeldingen kun je bij hen terecht. Wil je meer lezen over Opdidakt? Ga naar de website.

Bekijk hier onze praktijkpagina's:

Breda

Paardeweide 6
4824 EH Breda
Wachttijd Jong: 4 Weken
Wij behandelen Jong

Middelburg

Park Veldzigt 43
4336 DW Middelburg
Wachttijd Jong: 3 Weken
Wij behandelen Jong

Op zoek naar een andere praktijk bij jou in de buurt?

Zoek een praktijk