Ellen Verhulst
Ellen Verhulst
Psycholoog

"Goededag! Ik ben Ellen Verhulst en vertel je graag meer over onze praktijk in Middelburg"

Op onze praktijk in Middelburg staat een team van verschillende behandelaren klaar voor het behandelen van psychische klachten bij kinderen, jongeren en volwassenen. Wij behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, ADHD bij kinderen en jongeren, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), milde persoonlijkheidsproblemen en somatoforme-symptoomstoornis. Maar naast het behandelen van psychische klachten, zorgen we er ook voor dat kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen weer floreren.

Kinderpsycholoog Middelburg
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Psycholoog Middelburg
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan