Joline Martens
Joline Martens
Orthopedagoog

"Goededag! Ik ben Joline Martens en vertel je graag meer over onze praktijk in Breda"

Op onze praktijk in Breda kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Daarnaast behandelen wij opvoedings-, echtscheidings- en overige systeemproblematiek. Wij zijn met name gespecialiseerd in GGZ behandelingen voor ontwikkelingsproblematiek (bv. ADHD, autisme), angststoornissen, depressieve klachten, trauma gerelateerde stoornissen, selectief mutisme en systeemproblematiek.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Kinderpsycholoog Breda
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinder- en jeugdpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden. Een systeemtherapeut kan hierin ondersteuning bieden. Indien geïndiceerd kan er tevens een consult worden ingepland bij een kinder- en jeugdpsychiater.

Let op. De behandelingen voor kinderen en jongeren vinden voornamelijk plaats op Paardeweide 3 en 6.

Psycholoog Breda
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

Let op. De behandelingen voor volwassenen vinden plaats op Paardeweide 3.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan