Joline Martens
Joline Martens
Orthopedagoog

"Goededag! Ik ben Joline Martens en vertel je graag meer over onze praktijk in Breda"

Op onze praktijk in Breda kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Kinderpsycholoog Breda
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinder- en jeugdpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden. Een systeemtherapeut kan hierin ondersteuning bieden. Indien geïndiceerd kan er tevens een consult worden ingepland bij een kinder- en jeugdpsychiater.

Let op. De behandelingen voor kinderen en jongeren vinden voornamelijk plaats op Paardeweide 3 en 6.

Psycholoog voor volwassenen Breda
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Wij bieden kortdurende behandelingen aan voor angst, depressie, trauma, dwangklachten, lichte persoonlijkheidsproblematiek, ADHD*, autisme. Wij werken onder andere met Cognitieve Gedragstherapie, ACT, EMDR, COMET, het KOP-model, E-health. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

*(ADHD/ASS) Er wordt niet op aanvraag een onderzoek gestart. Na intake wordt er een inschatting van passende zorg gemaakt (onderzoek kan hier een onderdeel van uitmaken). 

Let op. De behandelingen voor volwassenen vinden plaats op Paardeweide 3. Consulten met de psychiater vinden plaats op Paardeweide 6.

Vanaf 11 juli 2022 verhuist het volwassenenteam naar een nieuwe locatie! We zijn vanaf dan te vinden op Westbroek 38, 4822 ZW, Breda

 

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan