"Goededag! Ik ben Mentaal Beter Psychologen - Amsterdam Roeterseiland en vertel je graag meer over onze praktijk in Amsterdam"

Op onze praktijk op het Roeterseilandcomplex van de Universiteit van Amsterdam staan wij met een team van verschillende behandelaren voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. We richten ons op studenten, jong volwassenen tot 35 jaar. Bij ons kun je terecht voor lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, en/of trauma gerelateerde stoornissen (PTSS). Onze behandelingen vallen onder de specialistische GGZ of de Basis GGZ.

Psychische klachten verminderen én floreren in het leven!
We helpen je niet alleen om jouw psychische klachten aan te pakken, maar gaan ook aan de slag met het verbeteren van jouw algehele welbevinden. Zo willen we je helpen om te floreren en gelukkig in het leven te staan. Daarvoor breng je eerst samen met een (gz-)psycholoog jouw klachten en wensen duidelijk in kaart en stellen jullie daarna een persoonlijk behandelplan op die qua duur, intensiteit en type (online) therapie aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Plattegrond

mentaal beter - roeterseiland plattegrond

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan