Esther van Winden
Esther van Winden
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Esther van Winden en vertel je graag meer over onze praktijk in Delft"

Op onze praktijk in Delft staat onze enthousiaste team voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. Wij richten ons op de behandeling van ouderen en volwassenen vanaf 18 jaar. Je kunt in onze praktijk terecht voor onder andere: gevoelens van somberheid, angst en paniekklachten, verlieservaring, trauma, lichamelijke spanningsklachten en/of problemen in de persoonlijke sfeer zoals relatieproblemen.

Onze behandelingen worden gegeven vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch kader. Daarnaast bieden wij specialistische behandelvormen zoals traumabehandeling (EMDR: eye movement desensitization and reprocessing) en partner-relatie-therapie (EFT: emotionally focused therapy). Tevens behoort het volgen van een e-health programma ook tot de mogelijkheden.

Voor de behandelduur geldt ons motto: “zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk”.

Psychische klachten verminderen én floreren in het leven!
We helpen je niet alleen om jouw psychische klachten aan te pakken, maar gaan ook aan de slag met het verbeteren van jouw algehele welbevinden. Zo willen we je helpen om te floreren en gelukkig in het leven te staan. Daarvoor breng je eerst samen met een (gz-)psycholoog jouw klachten en wensen duidelijk in kaart en stellen jullie daarna een persoonlijk behandelplan op die qua duur, intensiteit en type (online) therapie aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan