Ninke Marijnissen
Ninke Marijnissen
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Ninke Marijnissen en vertel je graag meer over onze praktijk in 's-Hertogenbosch"

Op onze praktijk in Den Bosch staat een team van verschillende behandelaren klaar voor het behandelen van psychische klachten bij kinderen en jongeren. Wij behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, ADHD, angst- en dwangklachten, trauma gerelateerde klachten (PTSS), autisme en milde persoonlijkheidsproblemen. Maar naast het behandelen van psychische klachten, zorgen we er ook voor dat kinderen, jongeren en gezinnen weer floreren. Het volledige behandelaanbod is terug te vinden onder praktische informatie.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook complete gezinnen helpen
Tijdens de behandeling staat het kind op de eerste plaats. Maar het is net zo belangrijk om de rest van het gezin te ondersteunen en te leren omgaan met de bestaande psychische klachten. Wij zorgen er dan ook voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook het gezin. Hierbij leren jullie allemaal om sterker en positiever in het leven te staan.

Ons aanbod is gericht op G-BGGZ en milde S-GGZ problematiek. Wij kunnen geen zorg bieden aan cliënten die crisisgevoelig zijn, bij moeizame (v)echtscheidingen van ouders, eetstoornissen, of bij (vermoedens van) een bedreigde persoonlijkheidsontwikkeling. Bij ernstige GGZ-problematiek of problematiek waarvan we verwachten dat een langere duur van zorg noodzakelijk is, verwijzen wij door naar ketenpartners. Mentaal Beter Jong heeft geen crisisdienst.

Ook online therapie in Den Bosch
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

Mindfulness voor jongeren
Op onze vestiging bieden wij de groepstraining mindfulness voor jongeren tussen 12-18 jaar aan. Speciaal voor jongeren die beter willen leren om gaan met piekergedachten, overprikkeling, (examen)stress, wisselende stemmingen, laag zelfbeeld of faalangst. De groepstraining bestaat uit 8 sessies. Meer informatie over startdata is op te vragen via behandelaren op de vestiging.

Praktijkinformatie Mentaal Beter Den Bosch

Mentaal Beter Den Bosch bevindt zich op de Pettelaarpark 103 op de 3e verdieping. Indien je met de auto komt: parkeren kan naast en achter het gebouw. Er staan bordjes met bedrijfsnamen maar Mentaal Beter staat hier niet bij, je mag willekeurig parkeren. Aanbellen kan bij de intercom, links naast de deur. Wij doen dan vanuit boven voor je open!

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan