Karijn Wellink-Matthijsen
Karijn Wellink-Matthijsen
Psycholoog

"Goededag! Ik ben Karijn Wellink-Matthijsen en vertel je graag meer over onze praktijk in Doetinchem"

Op onze praktijk in Doetinchem kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz-behandelingen en diagnostiek voor depressie, angststoornissen, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis, milde persoonlijkheidsproblemen, ADHD (alleen bij kinderen en jongeren) en ASS (alleen bij kinderen en jongeren).

Wij verrichten geen diagnostiek naar ADHD bij volwassenen. We verrichten alleen diagnostiek naar ASS bij volwassenen, indien er sprake is van een gezonde hechting in de baby- en kindertijd, geen sprake is van co-morbiditeit (vermoeden van meerdere onderliggende psychiatrische stoornissen), geen sprake is van een langdurige psychiatrische voorgeschiedenis en er één van de ouders/verzorgers beschikbaar is voor een aanvullend interview. De hulpvragen staan onder praktische informatie verder gespecificeerd.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Kinderpsycholoog Doetinchem
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Psycholoog Doetinchem
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan