Karijn Wellink-Matthijsen
Karijn Wellink-Matthijsen
Psycholoog

"Goededag! Ik ben Karijn Wellink-Matthijsen en vertel je graag meer over onze praktijk in Doetinchem"

Op onze praktijk in Doetinchem staan wij met een team van verschillende behandelaren voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. Bij ons kun je terecht voor diagnostiek en behandeling voor lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, ADHD, ASS, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen. Bij ons heeft u tevens de mogelijkheid diagnostiek en behandeling in de Turkse taal te krijgen. Binnen ons team hebben wij op dit moment geen psychiater beschikbaar voor medicamenteuze ondersteuning.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Psychische klachten verminderen én floreren in het leven!
We helpen je niet alleen om jouw psychische klachten aan te pakken, maar gaan ook aan de slag met het verbeteren van jouw algehele welbevinden. Zo willen we je helpen om te floreren en gelukkig in het leven te staan. Daarvoor breng je eerst samen met een (gz-)psycholoog jouw klachten en wensen duidelijk in kaart en stellen jullie daarna een persoonlijk behandelplan op die qua duur, intensiteit en type (online) therapie aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Nieuw Kind- en jeugdteam Doetinchem

Mentaal Beter breidt zich uit! Vanaf heden bieden wij ook diagnostiek en behandeling aan kinderen en jongeren tot 18 jaar! Wij zijn een nieuw opgestart team voor kind en jeugd, bestaande uit twee orthopedagogen en een GZ-psycholoog. Doordat we net zijn opgestart, is de wachtlijst nog kort.

Kinderen, jongeren en hun ouders kunnen bij Mentaal Beter Jong terecht voor diagnostiek en behandeling voor AD(H)D, autisme, angst, depressie, trauma gerelateerde stoornissen, dwangstoornissen en ouderbegeleiding.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan