Karijn Wellink-Matthijsen
Karijn Wellink-Matthijsen
Psycholoog

"Goededag! Ik ben Karijn Wellink-Matthijsen en vertel je graag meer over onze praktijk in Doetinchem"

Op onze praktijk in Doetinchem kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen en diagnostiek voor depressie, angststoornissen, ADHD bij kinderen en jongeren, ASS, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen. De hulpvragen staan onder praktische informatie verder gespecificeerd. Binnen ons team hebben wij op dit moment geen psychiater beschikbaar voor medicamenteuze ondersteuning.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Kinderpsycholoog Doetinchem
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Psycholoog Doetinchem
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan