Lydia Wanders
Lydia Wanders
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Lydia Wanders en vertel je graag meer over onze praktijk in Druten"

Op onze praktijk in Druten staat een team van verschillende behandelaren klaar voor het onderzoeken en behandelen van psychische klachten bij kinderen en jongeren. Ons team bestaat uit orthopedagogen, een GZ-psycholoog en een vaktherapeut. Er wordt bij ons handelingsgericht en oplossingsgericht gewerkt en we streven ernaar de eigenheid en unieke kenmerken van jeugdigen te behouden en daarnaast hun welbevinden te vergroten. We behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten op het gebied van onder andere angst, aandacht en concentratie, sociale vaardigheden, depressie, trauma-gerelateerde klachten en sociaal-emotionele en gedragsproblemen. Ook voor onderzoeksvragen rondom deze klachten kunt u bij ons terecht.

Let op: in verband met het bereiken van het budgetplafond hebben wij helaas een aanmeldstop voor regio Rijk van Nijmegen.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook complete gezinnen helpen
Tijdens de behandeling staat het kind op de eerste plaats. Maar het is net zo belangrijk om de rest van het gezin te ondersteunen en te leren omgaan met de bestaande psychische klachten. Wij zorgen er dan ook voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook het gezin. Hierbij leren jullie allemaal om sterker en positiever in het leven te staan.

Ook online therapie in Druten
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

Zet samen met ons de volgende stap

Meld je aan