Sandra Verheijden
Sandra Verheijden
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Sandra Verheijden en vertel je graag meer over onze praktijk in Nijmegen"

Vanuit onze praktijk in Nijmegen sta ik – samen met een team van psychologen, GZ-psychologen en psychiaters voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. We hebben allen onze eigen achtergronden, specialisaties en ervaringen, maar één ding hebben we met elkaar gemeen: onze passie om ervoor te zorgen dat jij weer sterk in het leven komt te staan.

Bij ons kun je als volwassene terecht voor verschillende lichte tot matige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in het behandelen van klachten die te maken hebben met angststoornissen, depressie, trauma gerelateerde stoornissen, dwangstoornis, zelfbeeldproblematiek en psycho-educatie voor autisme (geen behandeling).

Aangezien jouw klachten heel persoonlijk zijn, zorgen wij ervoor dat de behandeling die je krijgt ook heel persoonlijk is en op jouw behoeften is afgestemd. Hierbij kun je rekenen op de expertise van de meest geschikte behandelaar voor het aanpakken van jouw klachten.

De behandeling vindt plaats op de locatie van Mentaal Beter Nijmegen. Onze psychologenpraktijk is gevestigd op de 1e en 2e verdieping op de Snelliusstraat 6. Er is geen lift aanwezig in het pand. Er is ruime parkeergelegenheid en onze praktijk ligt in een rustige woonwijk en is goed te bereiken met het OV.

Tijdelijke uitsluitingscriteria
Complexe PTSS die een langdurige en meer intensieve behandelvorm behoeft.

Ze de volgende stap in je herstel

Meld je aan