Julia Michels
Julia Michels
Orthopedagoog

"Goededag! Ik ben Julia Michels en vertel je graag meer over onze praktijk in Sevenum"

Op onze praktijk in Sevenum staat een team van verschillende behandelaren klaar. Ons team bestaat uit een GZ-psycholoog, orthopedagogen en een vaktherapeut. We zetten het kind centraal en we kijken naar wat dit kind, op dit moment en in de huidige omgeving, nodig heeft. Daarvoor is het soms ook nodig om te kijken wat er aan de hand is, waarbij we diagnostiek en behandeling (psychologische behandeling en vaktherapie) aanbieden bij ADHD, autisme, gedragsproblemen, angststoornissen, depressieve klachten, dwangklachten, traumagerelateerde stoornissen, problemen in de hechting en sociaal-emotionele problemen.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook de omgeving helpen
In onze behandelingen staat systemisch werken centraal en is er veel aandacht voor de omgeving van het kind. We betrekken het gezin en school, want ontwikkelen doe je niet alleen. Het is belangrijk dat een kind of jongere leert omgaan met zijn klachten, maar de ondersteuning van het gezin en de school in het omgaan met de klachten is net zo belangrijk. Wij zorgen er voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook zijn of haar omgeving.

Ook online therapie in Sevenum
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

Zet samen met ons de volgende stap in je herstel

Meld je aan