"Goededag! Ik ben Mentaal Beter - Zaltbommel en vertel je graag meer over onze praktijk in Zaltbommel"

Op onze praktijk in Zaltbommel kunnen kinderen, jongeren en hun ouders terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen.

We vinden het als team belangrijk dat onze cliënten zich op hun gemak voelen binnen onze praktijk. We zijn open en transparant in onze communicatie. Wij werken vanuit enthousiasme voor ons vak, maar ook vanuit oprechte betrokkenheid. Op deze manier zorgen we voor een persoonlijke aanpak, waarmee we de talenten en positieve kanten van ieder kind kunnen belichten en versterken.

Niet alleen individuele kinderen, maar ook complete gezinnen helpen
Tijdens de behandeling staat het kind op de eerste plaats. Maar het is net zo belangrijk om de rest van het gezin te ondersteunen en te leren omgaan met de bestaande psychische klachten. Wij zorgen er dan ook voor dat niet alleen het kind of de jongere nuttige handvatten krijgt aangereikt om te bloeien, maar ook het gezin. Hierbij leren jullie allemaal om sterker en positiever in het leven te staan.

Ook online therapie in Delft
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.

In behandeling bij Mentaal Beter?

Meld je aan