Karin van der Kallen
Karin van der Kallen
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Karin van der Kallen en vertel je graag meer over onze praktijk in Zaltbommel"

Op onze praktijk in Zaltbommel kunnen kinderen en jongeren terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, ADHD bij kinderen en jongeren, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), ticstoornis, somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Kinderpsycholoog Zaltbommel
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een psycholoog of orthopedagoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

We vinden het als team belangrijk dat onze cliënten zich op hun gemak voelen binnen onze praktijk. We zijn open en transparant in onze communicatie naar ouders en kinderen. Wij werken vanuit enthousiasme voor ons vak, maar ook vanuit oprechte betrokkenheid bij kinderen en ouders. De samenwerking met ouders en ook school zien wij als grote meerwaarde in de begeleiding van de kinderen/adolescenten.

Wij bieden hulp in de vorm van diagnostiek (breed psychologisch onderzoek) en behandeling (o.a. CGT, ouderbegeleiding, spel, EMDR i.s.m. praktijk in Druten/Rosmalen). Tevens bieden we groepsbehandelingen aan, zoals een oudergroep ADHD en een Brusjes-groep.

In behandeling bij Mentaal Beter?

Meld je aan