"Goededag! Ik ben Mentaal Beter - Zaltbommel en vertel je graag meer over onze praktijk in Zaltbommel"

Op onze praktijk in Bergen op Zoom kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen.

We vinden het als team belangrijk dat onze cliënten zich op hun gemak voelen binnen onze praktijk. We zijn open en transparant in onze communicatie. Wij werken vanuit enthousiasme voor ons vak, maar ook vanuit oprechte betrokkenheid. Op deze manier zorgen we voor een persoonlijke aanpak, waarmee we de talenten en positieve kanten van ieder kind kunnen belichten en versterken.

Kinderpsycholoog Zaltbommel
We richten ons op kinderen en adolescenten met psychosociale problemen van licht tot matig ernstige aard. Hierbij kan gedacht worden aan klachten op gebied van gedragsproblemen, angst, dwang, depressie, ADHD, autisme, PTSS-Trauma, ticstoornis en somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten. Wij bieden hulp in de vorm van diagnostiek (breed psychologisch onderzoek) en behandeling (o.a. Cognitieve Gedragstherapie, ouderbegeleiding, spel, EMDR in samenwerking met onze collega’s in Druten/Rosmalen). Vanaf begin 2021 zullen wij tevens groepstrainingen aanbieden, waarbij gedacht kan worden aan een oudergroep voor ADHD en een groep voor kinderen die een broer(tje) of zus(je) hebben met ASS/ADHD (brusjesgroep).

Psycholoog Zaltbommel
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

In behandeling bij Mentaal Beter?

Meld je aan