Zelftest Autisme

De Mentaal Beter autisme test geeft een indicatie van de ernst van jouw klachten. Doe de zelftest

Zelftest Autisme Spectrum Stoornis

Deze test is bedoeld voor jongeren en volwassenen, maar kan ook gebruikt worden door ouders om in te vullen voor hun kinderen onder 12 jaar.

Merk je dat je moeilijk contact kunt maken met anderen of moeite hebt met het begrijpen van lichaamstaal? Heb je veel moeite met veranderingen in je dagelijkse routine? Of heb jij andere klachten welke mogelijk met autisme te maken hebben? Met de Mentaal Beter online autisme test kun je achterhalen of deze kenmerken te maken hebben met autisme. Het invullen van deze test is geheel anoniem en je ziet direct de uitslag na het afronden van de test.

Aan de hand van de uitslag kun je besluiten naar je huisarts te gaan en/of onderzoek te laten doen, door een GZ-psycholoog of psychiater. Een zorgvuldige diagnose is belangrijk om de juiste behandeling te bepalen. Behalve het uitvoeren van onderzoek, geven wij psycho-educatie en sociale vaardigheidstraining om beter leren om te gaan met de klachten die het dagelijks leven belemmeren.

Zet de volgende stap in jouw herstel

LET OP: hoewel deze test zelfinzicht kan geven, is deze test nadrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van een diagnose. Aan de uitkomst van deze test kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Neem voor een volledige diagnose contact op met een huisarts.